• darkblurbg

Bedrijfshypotheek

Een bedrijfshypotheek nodig? Op deze pagina kunt u meer lezen over wat een bedrijfshypotheek precies inhoudt, wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfshypotheken en hoe u gemakkelijk met ons in contact kunt komen.

Wat is een bedrijfshypotheek?

Bij Vastgoed-Hypotheek.nl kunnen wij u alles vertellen over een bedrijfshypotheek. Een bedrijfshypotheek is een zakelijke lening voor een bedrijfspand voor eigen gebruik. Deze lening kan gebruikt worden voor de aankoop of verbouwing van uw bedrijfspand of bijvoorbeeld voor een nieuwe vestiging van uw bedrijf.

Een bedrijfshypotheek heeft meestal een looptijd van 20 tot 25 jaar. Voor een lening voor een verbouwing wordt de looptijd meestal afgestemd op de afschrijvingstermijn van die verbouwing zodat afschrijving en aflossing met elkaar in de pas lopen.

Hypotheek voor uw bedrijf nodig?

Het verkrijgen van een bedrijfshypotheek kan, zonder enige kennis van zaken, lastig zijn. Banken kunnen strenge eisen hanteren om de financiering voor uw bedrijfshypotheek rond te krijgen. Wij hebben alle kennis in huis om u hierbij te ondersteunen. Vastgoed-Hypotheek.nl werkt samen met de zakenbanken in Nederland en enkele banken in Duitsland. Daarnaast wordt samengewerkt met de andere financieringsbronnen voor bedrijfshypotheken zoals Mogelijk BV en privé-investeerders.
Waar banken vooral kijken naar het totale plaatje van (de cijfers van) de onderneming en het bedrijfspand, kijken andere financiers meer naar het bedrijfspand alleen. Natuurlijk moeten rente en aflossing wel gedragen kunnen worden door uw onderneming. Om te kunnen beoordelen welke financier het best past bij de bedrijfshypotheek die u nodig heeft maken wij een uitgebreide analyse van uw situatie. Dat stelt ons mede in staat om de beste rente voor u uit te onderhandelen.

Financiering aanvragen

Wij hebben een handige vragenlijst op onze website om de financiering voor uw bedrijfspand aan te vragen. Op deze manier krijgen onze adviseurs een completer beeld van de wensen die u heeft wat betreft het financieren van vastgoed. U helpt ons door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Uw aanvraag kunnen we direct doorzetten naar de juiste adviseur.

Financiering aanvragen

Onze werkwijze

Onze adviseurs nemen al het werk uit handen om uw bedrijfshypotheek rond te krijgen. Nadat u het formulier heeft ingevuld voor het aanvragen van financiering komen we graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. De adviseurs van Vastgoed Hypotheek helpen u bij het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden en het uiteindelijk rondkrijgen van uw bedrijfshypotheek.

Contact opnemen

Heeft u vragen over een bedrijfshypotheek? Heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We helpen u graag verder! Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in verhuurhypotheken

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag komen wij met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden die financiers van vastgoed bieden op elkaar af te stemmen om zo uw vastgoedfinanciering te realiseren.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat u snel weet wat uw mogelijkheden zijn voor het realiseren van de gewenste vastgoedfinanciering.

contact