• darkblurbg

Een verhuurhypotheek aanvragen? Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van uw verhuurhypotheek en zeer uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Lees op deze pagina meer over een verhuurhypotheek en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Wat is een verhuurhypotheek?

Een verhuurhypotheek wordt ook wel een vastgoedhypotheek genoemd. Met een verhuurhypotheek kunt u geld lenen om de aankoop van een woning die u wilt gaan verhuren te financieren. Met een gewone hypotheek is het niet toegestaan om de woning te verhuren. Daarom heeft u een verhuurhypotheek nodig wanneer u een woning als belegging wilt verhuren. Het maakt niet uit of het om een huis met een tuin gaat of een appartement, zolang het te financieren pand maar bedoeld is om in te wonen.

Waarom een verhuurhypotheek?

Met een verhuurhypotheek heeft u de mogelijk om een woning die u wilt verhuren te financieren. Een woning verhuren kan een interessante en rendabele belegging zijn. Waarschijnlijk ontvangt u weinig tot geen rente op uw spaargeld en wilt u een beter rendement. Misschien heeft u wel studerende kinderen aan wie u de woning wilt verhuren en is dit fiscaal aantrekkelijk voor u. Of u wilt misschien zorgen voor een stabiele aanvulling op uw (pensioen)inkomen. Kortom er kunnen verschillende redenen zijn om te gaan beleggen in vastgoed. Laat u echter altijd goed informeren over de mogelijkheden.

Uitgebreid en persoonlijk advies

Een woning kopen om te gaan verhuren kan heel aantrekkelijk zijn. Daarbij is het belangrijk om u van tevoren goed te laten informeren door een deskundige. Het gaat net even anders dan bij het afsluiten van een ‘gewone’ hypotheek. Er zijn namelijk veel en andere regels aan verbonden.. Wij kunnen u alles over verhuurhypotheken vertellen en uitgebreid advies geven over wat passend is bij uw [financiële] situatie.

Contact over verhuurhypotheek

Bent u geïnteresseerd in een verhuurhypotheek en wilt u hier graag meer informatie over? Vult u dan hieronder ons contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij kunnen u naast verhuurhypotheken ook alles vertellen over bedrijfshypotheken