• darkblurbg

De rente die u betaalt voor uw vastgoedfinanciering bepaalt mede het rendement op uw vastgoedbelegging.


Wanneer u uw vastgoedbelegging wilt financieren kan dat tot wel 85% van de waarde van uw vastgoedbelegging. Vastgoed-hypotheek.nl helpt u bij de afweging van een voor uw situatie passend percentage vastgoedfinanciering.

Naarmate de vastgoedfinanciering hoger is ten opzichte van de waarde van uw beleggingspand, zal de rente van uw vastgoedfinanciering hoger zijn. Er is dus een verband tussen de hoogte van de vastgoedfinanciering en de waarde van uw vastgoedbelegging en de hoogte van de rente.
Ook de rentevastperiode is van invloed op de rente van uw vastgoedfinanciering. Doorgaans geldt dat hoe langer u de rente vast zet, des te hoger de rente van uw vastgoedfinanciering zal zijn.

Naast de rente die u moet betalen, komt het ook vaak voor dat u een gedeelte van de lening moet aflossen. Hoe hoog die aflossing is, hangt af van wie de financier van uw vastgoedfinanciering is en hoe hoog de financiering ten opzichte van de waarde van uw vastgoedbelegging is.

Zo zijn er dus nogal wat zaken waar u rekening mee moet houden om de juiste vastgoedfinanciering voor uw vastgoedbelegging te vinden. Vastgoed-hypotheek.nl helpt u bij het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden en de bij uw situatie passende vastgoedfinanciering te kiezen.

Vastgoedfinanciering aanvragen