• darkblurbg

Vastgoed financieren zonder bank

Vastgoed financieren zonder bank? Hier leest u wat wij op het gebied van bankvrij financieren voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op voor het bespreken van úw mogelijkheden.

Wat is bankvrij vastgoed financieren?

Bij bankvrij financieren wordt uw vastgoed rechtstreeks gefinancierd door een investeerder in plaats van door een bank. De rente en aflossing betaalt u dan rechtstreeks aan de investeerder. Vastgoed Hypotheek kent veel investeerders die op zoek zijn naar interessante vastgoedfinancieringen om hun vermogen te laten renderen. Wij zorgen voor een passende match tussen u als geldlener en één van met ons samenwerkende investeerders. Wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden wat betreft het financieren van vastgoed zonder bank.  

Gesprek met adviseurs

Denkt u dat vastgoed financieren zonder bank interessant is voor u? Wij komen dan graag met u in gesprek. Onze adviseurs nemen de tijd om uw wensen te inventariseren en stemmen die af met de mogelijkheden die financiers van vastgoed bieden.
Op die manier realiseren wij uw vastgoed financiering zonder bank.

Financieringsmemorandum nodig

Wanneer u vastgoed wilt financieren zonder bank is het belangrijk om een goed onderbouwd financieringsmemorandum op te stellen. Hierdoor heeft u de grootste kans om uw financiering zonder bank te realiseren. Wij stellen het financieringsmemorandum voor u op aan de hand van het pand dat u wilt financieren, uw wensen en mogelijkheden. Op die manier krijgt een potentiële investeerde inzicht in hetgeen u aanbiedt als zekerheid voor de lening en de manier waarop u de lening gaat terugbetalen aan de investeerder. Met onze kennis van het opstellen van zo’n memorandum en de ervaring van wat onze investeerders daarvan verwachten is de kans van slagen voor het financieren zonder bank groot.

Financiering aanvragen

Contact opnemen

Heeft u vragen over het financieren van vastgoed zonder bank? Heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het formulier in. We helpen u graag verder!

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag komen wij met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden die financiers van vastgoed bieden op elkaar af te stemmen om zo uw vastgoedfinanciering te realiseren.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat u snel weet wat uw mogelijkheden zijn voor het realiseren van de gewenste vastgoedfinanciering.

contact