• darkblurbg

Vastgoedbelegging met financiering is ontdekt als interessant alternatief voor de spaarrekening.

Dat is begrijpelijk omdat u met een vastgoedbelegging met financiering vaak een aanzienlijk hoger rendement kunt realiseren dan met uw spaarrekening.

Er zijn natuurlijk wel belangrijke verschillen. Zo kan de (markt)waarde van uw vastgoedbelegging in waarde dalen of stijgen. Vastgoed-hypotheek.nl helpt u bij het inzichtelijk maken van de risico’s en kansen van uw belegging in vastgoed.

Eén van de aspecten die het rendement van uw beleggingen beïnvloedt is de rente die u betaalt op uw vastgoedbelegging financiering. Het is daarom van belang om te onderzoeken wat voor u de laagst haalbare rente is op uw vastgoedbelegging financiering. Onze ervaring met binnen- en buitenlandse financiers van vastgoed helpt u om de beste uitgangspunten te creëren voor een langdurige en gezonde financiering van uw vastgoedbelegging.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden om een passende aanbieding van uw vastgoedbelegging financiering te realiseren die leidt tot een gezond rendement.